Tubhalsduk

Nu är det så att jag tog över Mammas nya projekt. Hon började sticka lite sen ville jag prova stick med en sådan rund sticka så det gjorde jag och fatta kul det varit. Eftersom jag blev sjuk i söndagskväll så började jag sticka då och sen har jag stickat varje dag och igår blev den klar. JAG HAR GJORT EN SAK KLAR!!! Helt otroligt, trodde inte det om mig själv. Har visa halsduken i skolan för Maria, Ebba, Angelica och Elina och dom godkände den! Nu är jag glad. Dock är det kanske inte världens bästa bild.

Sjalen är klar

Efter lite möda är sjalen klar. Den är stickad efter ett mönster från Helylle "Trekantssjal Ninnis". Jag tyckte att den var ganska svår att göra eftersom mohairgarnet är så tunt och stickorna stora. Det gick inte att vara trött eller okoncentrerad för då blev det fel. Slutresultatet är jag helnöjd med och jag har använt den varje dag sedan den blev klar. Älskar lila!
Nu är jag igång med ett nytt projekt - en långkofta till dottern stickad i eskimo från drops.

Ännu ett par pulsvärmare

Jag har kommit på hur bra det är med pulsvärmare och har bestämt mig för att jag ska sticka några olika varianter.

Jag blev först klar!

Syrran och jag påbörjade vars ett likadant linne, mitt grönt och henne lila. Nu tror jag att mitt blev först klart. Piffade till det med ett svart band.

Nu har Liv koftan på sig!

Se så söt hon är!

En ny tubhalsduk

Har nu varit och inhandlat garn till ett nytt projekt, en tubhalsduk till Linnéa. Den får inte klia så det fick bli Järbos Lady. Mönstret har jag hämtat på Järbos hemsida.

Livs söta kofta

Då var Livs kofta färdig och jag är nöjd. Knapparna är fastsydd som vanligt och ordentligt fästa, den röda tråden är bara "piff". Livs mamma Livs mamma ska fota Liv när hon har koftan på, så det kommer fler bilder. 

Elefanter

TITTA! Den rosa är min (Linnéas) och den blå är Sophies. Vi fick dom igår av Mormor Helga på barndopet och fy tusan vad söta dom är.

Hemliga lådan


Den hemliga lådans innehåll som äntligen får visas! En mobil med virkade möss som Felicia fick av Mormor Helga igår på barndopet. Så sjukt söt var den!

RSS 2.0